Κατασκευή SEO Friendly Ιστοσελίδων

Στην εταιρεία μας πιστεύουμε πως ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων δεν πρέπει να εστιάζει μόνο στην αισθητική πλευρά πρέπει να είναι και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης (search engine friendly) αν ο σκοπός είναι η προβολή και η απόκτηση επισκεπτών από την ιστοσελίδα.

Η BSOL έχει την τεχνογνωσία να γνωρίζει καλά πάνω από 200 παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη μιας ιστοσελίδας στη Google ώστε να καταφέρετε να προσελκύσετε νέους πελάτες μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Στην διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων που ακολουθούμε εκτός από την χρησιμοποίηση τεχνικών που είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, seofriendly, μεγάλη σημασία δίνουμε και

  • στην χρηστικότητα (usability), έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να πλοηγηθεί και να βρεί εύκολα όλα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.
  • στην εμφάνιση, φτιάχνουμε καλαίσθητες custom-designed ιστοσελίδες που δεν βασίζονται σε κάποιο έτοιμο template και έχουν την απαραίτητη λειτουργικότητα ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα είστε μοναδικοί και ανταγωνιστικοί.
  • στο κοινό που απευθύνεστε, ώστε να χρησιμοποιήσουμε το κατάλληλο κείμενο, χρώματα και φόντο με στόχο να κρατήσουμε τους επισκέπτες όσο το δυνατόν περισσότερο στην ιστοσελίδα σας.
  • Στην συμβατότητα με τους γνωστούς browser: Internet Explorer 7+, Firefox, Chrome.
  • στην ταχύτητα, να φορτώνoνται γρήγορα οι ιστοσελίδες χωρίς να ενοχληθεί ο επισκέπτης.

Comments are closed.

Address

Αμαρουσίου Χαλανδρίου 36Β
τ.κ. 15125 Αθήνα
Phone: +30 210 300 7360
Website: http://www.bsol.gr
Email: info@bsol.gr