Καταχώρηση σε Καταλόγους (Directory Submission)

Μία ακόμη τεχνική προώθησης ιστοσελίδων είναι η καταχώρηση σε Καταλόγους. Τι σημαίνει αυτό; Θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως.

Όταν πραγματοποιείτε μια αναζήτηση με μια συγκεκριμένη λέξη ή με ένα συνδυασμό λέξεων, σε μια μηχανή αναζήτησης βγαίνουν τα λεγόμενα φυσικά αποτελέσματα και οι πληρωμένες καταχωρήσεις.

Ο απώτερος σκοπός φυσικά είναι να επιτύχουμε όσο το δυνατόν υψηλότερες θέσεις στα φυσικά αυτά αποτελέσματα, για τις αναζητήσεις εκείνες που γίνονται με βάση τις λέξεις  που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας για να σας βρουν.

Παλαιότερα η καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης ήταν το πρώτο πράγμα που θα κάναμε μετά την κατασκευή ενός website. Σήμερα όμως αυτό θα ήταν περιττό. Το σημαντικό και βασικό που πρέπει να γίνει είναι να αποκτήσει το website σας backlinks, δηλαδή links από άλλα sites που να δείχνουν στο δικό σας website.

Τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει το PageRank των sites αυτών.  Εάν καταφέρετε να αποκτήσετε links από σελίδες με υψηλό pagerank τότε άμεσα οι μηχανές αναζήτησης θα δουν το website σας, το οποίο θα αρχίζει να εμφανίζεται στα αποτελέσματα τους και φυσικά θα ανέβει με τη σειρά του και το δικό σας pagerank.

Πάνω σε αυτή τη βάση έχει χτιστεί και η τεχνική της καταχώρησης σε καταλόγους. Οι κατάλογοι είναι  διαδικτυακοί χώροι οι οποίοι περιέχουν λίστες με άλλα websites. Αυτές οι λίστες είναι κατηγοριοποιημένες με βάση διάφορα κριτήρια ώστε να γίνεται ιδιαίτερο εύκολο σε έναν επισκέπτη να βρει αυτό που ψάχνει γρήγορα και εύκολα. Για παράδειγμα εάν κάποιος χρήστης από την Αμερική ψάχνει ένα ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά θα μπορούσε το πιθανό μονοπάτι να είναι Travel&Tourism/Accomodation/Hotels/Europe/Greece/Kefalonia.

Σκοπός μας λοιπόν στην Bsol είναι να καταχωρήσουμε το website σας σε πολλούς καταλόγους παγκόσμια, σε διάφορες γλώσσες και φυσικά σε όλους τους σημαντικούς καταλόγους οι οποίοι διαθέτουν υψηλά pagerank με σκοπό να ανέβει πολύ γρήγορα και το δικό σας και να αποκτήσετε άμεσα μεγάλη επισκεψιμότητα και επιτυχία.

Comments are closed.

Address

Αμαρουσίου Χαλανδρίου 36Β
τ.κ. 15125 Αθήνα
Phone: +30 210 300 7360
Website: http://www.bsol.gr
Email: info@bsol.gr