Πρώτη θέση στο Google

Το ερώτημα διαχρονικά παραμένει το ίδιο: «Πως μπορούμε να φέρουμε την ιστοσελίδα μας στη πρώτη θέση στο Google;» Η απάντηση χρόνο με το χρόνο γίνεται πιο πολυσύνθετη καθώς οι μηχανές αναζήτησης αλλάζουν και οι τεχνικές που πρέπει να ακολουθήσουμε διαφοροποιούνται.

Η αφετηρία είναι πάντα η ίδια, η ιστοσελίδα του πελάτη, η οποία πρέπει να έχει στηθεί από την αρχή με φιλικό προς το Google τρόπο. Αν αυτό δεν έχει γίνει είμαστε αναγκασμένοι να την επανασχεδιάσουμε για να μπορούμε να κάνουμε σωστή και αποδοτική δουλειά.

Ο στόχος είναι η πρώτη θέση στο Google και για αυτό το λόγο δίνουμε έμφαση στη σωστή δομή του κώδικα της ιστοσελίδας αλλά και στα κείμενα και γενικό το περιεχόμενο. Ένα «σωστό» site αποτελείται από πλούσιο και μοναδικό περιεχόμενο. Αυτός είναι ο άμεσος στόχος που θα κάνει το στόχο της πρώτης θέσης στο Google ορατό.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα το δύσκολο έργο της κατασκευής και προώθησης της ιστοσελίδας σας στη πρώτη θέση των αναζητήσεων με ταυτόχρονη υψηλή επισκεψιμότητα για τον ιστοχώρο σας.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα έρθει η ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις του Google μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Comments are closed.

Address

Αμαρουσίου Χαλανδρίου 36Β
τ.κ. 15125 Αθήνα
Phone: +30 210 300 7360
Website: http://www.bsol.gr
Email: info@bsol.gr