Διαχείριση και ανάπτυξη περιεχομένου

Διαχείριση και ανάπτυξη περιεχομένου – Συγγραφή Κειμένων – Copywriting

Η συγγραφή κειμένων (Copywriting) για ένα website  είναι ζήτημα εξαιρετικής σπουδαιότητας για την επιτυχία του. Ένα website ανορθόγραφο, ασύντακτο και ανακριβές προσβάλλει τον επισκέπτη του και εκπέμπει τη χειρότερη δυνατή εικόνα για την επιχείρηση. Αντίθετα, μία σύντομη, σαφής και κομψή γραπτή διατύπωση προσδίδει κύρος στα διαφημιζόμενα προϊόντα, προσελκύει επισκέπτες, κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και συμβάλει δραστικά στην αύξηση των πωλήσεων.

Ταυτόχρονα το όλο εγχείρημα δυσκολεύει αν αναλογιστούμε ότι το κείμενο πρέπει να περιλαμβάνει κάποιες λέξεις κλειδιά με συγκεκριμένη πυκνότητα εμφάνισης προκειμένου να συμπνέει με τους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης και παράλληλα να περιγράφει υπηρεσίες ή προϊόντα της επιχείρησης.

Όπως καταλαβαίνει ο καθένας, η συγγραφή κειμένου (Copywriting) είναι μια πολυσύνθετη δουλεία που χρειάζεται ο αρθρογράφος να έχει ειδικευμένες γνώσεις. Αφήστε λοιπόν τους ειδικούς μας να συντάξουν τα κείμενα για την ιστοσελίδα σας, με κύριο άξονα τις δικές σας ανάγκες και τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας.

Μεθοδολογία συγγραφής κειμένων

  • Κατανόηση της φύσης των προϊόντων σας και της εταιρία σας
  • Επιλογή των κατάλληλων λέξεων κλειδιών και φράσεων που θα εγγυηθούν την παρουσία σας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης
  • Δημιουργία των κειμένων
  • Βελτιστοποίηση του κάθε κειμένου
  • Μελέτη πυκνότητας εμφάνισης λέξεων κλειδιών σε κάθε κείμενο-σελίδα

Ελάτε στη BSOL για τη συγγραφή κειμένου (Copywriting), συνεργαζόμαστε με Φιλόλογους και μεταφραστές για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πελάτη μας.

Comments are closed.

Address

Αμαρουσίου Χαλανδρίου 36Β
τ.κ. 15125 Αθήνα
Phone: +30 210 300 7360
Website: http://www.bsol.gr
Email: info@bsol.gr